Бабини гозби

‘’Ние сме това, което ядем’’ подчертава д-р Алехандро Хунгер. Този факт ни кара да търсим онзи любим вкус от детството, когато всичко беше натурално, произведено в България, без заместители и консерванти. В Боженски чифлик вие ще намерите точно това. Една вкусна и неповторима, традиционна българска трапеза, отрупана с любимите гозби, който сякаш е сготвила старата ви баба. Ние в Боженски чифлик приготвяме ястията по традиционни, изпитани български рецепти, а продуктите, които използваме са наше производство. Засадени и отгледани в чистия Балкан, всеки от нашите гости може да се докосне до беритбата на плодовете и зеленчуците, както и до магията на сътворяването на ястията. Потопете се в този вълшебен, роден вкус и се насладете на българския вкус.

Вкусът, който всички обожаваме и сме запазили благодарение на българската домакиня и къщовница. Тя знае как да приготви щедрата и богата трапеза, така че вкусовете на ястията да удрят всички точки на удоволствие в мозъка и стомаха на щастливците. Домашни плодове и зеленчуци, кисело млекце, сиренце, кашквалче, суджук, трушийка, сладка и още много вкусотии ви очакват при нас. Има толкова много ястия от националната ни кухня, които са ни любими, че със сигурност не можем да ги изброим!Можем само да се гордеем с невероятно вкусните си ястия, които впечатляват дори и чужденците, а пък българите милеят по тях, когато живеят дълго в чужбина.
Погалете всичките си сетива. Отдайте се на почивка, далеч от забързаното ежедневие, потопени в магията на миналото и нагостени с любимите български гозби. Това е най-добрата и пълноценна почивка, която можете да си подарите и да се свържете с корените си и своето минало, да научите много интересни факти от българската история, да се насладите на красивата българска природа и да се заситите с традиционни български гозби, защото от ръцете на баба е най-вкусно и най-любимо.