Рожденни дни

Искате да изживеете един различен рожден ден. Боженски чифлик е вашето място. Ние ще ви посрещнем и настаним в нашата механа. Ще нагостим всички ваши драги гости с радост и ще се погрижим за доброто настроение за вашия празник.
Предлагаме ви украса спрямо вашия специален ден. Разбира се ще приготвим вкусната трапеза, същата като на баба. Защото всичко при нас е собствено домашно производство и е много вкусно. Освободете се от всичките си ангажименти и се отдайте на един мечтан празничен ден. Ние от Боженски чифлик ще отговорим на всички ваши изискванияи ще ви осигурим един незабравим рожден ден.

А за децата ние предлагаме голям купон, защото освен украса, аниматор, много образователни игри, при нас ще откриете и уникалната за България игра, по стъпките на диви и домашни животни. Можем да организираме и децата да участват в подготвянето на храната си. Това е толкова мечтана и забавна игра, която спокойно може да бъде осъществена в Боженски чифлик. Можем също да организираме на деца игра, в която да научим заедно характерните местни растителни видове. Можем да покажем на децата също нашата семейна ферма и да ги запознаем с животните. Изобщо, можем да отговорим на всички изисквания за модерен и не чак толкова модерен рожден ден. Защото за нас е най-важно да видим вашите усмивки. Нашата цел е да се погрижим за приятния ви престои при нас и да ви нагостим с любимите гозби. Ако имате желание можете да научите и рецептата за любимата ви българска гозба. Само ни попитайте.