Незабравими нощувки

Незабравима нощувка в Школото

Искате ли да се потопите в магията на Балкана, да се насладите на красивата природа, да релаксирате и да се потопите в един друг свят. Е, със сигурност имаме какво да ви предложим. В китното селце Съботковци, което се е скрило в Боженския Балкан, само на 8 километра от Гарбово, ще откриете едно магично място, което ще ви накара да се откъснете от забързаното ежедневие и ще ви потопи в един друг свят.

В комплекс Боженски чифлик ще откриете уютни и топли стаи, в изцяло реновираната сграда известна като Старото Школо. Да, точно така сградата е била училище и от нея лъха история и патриотизъм. В нея ще откриете двойни и тройни стай, оборудвани с всичко необходимо. Подходящи за семейства с деца, домашни любимци и всеки, който желае да презареди сред красотата и спокойствието на природата. Побързайте да запазите своята комфортна стая, защото местата са ограничени, тъй като разполагаме само с 18 легла.

Нощувки комплекс Боженски чифлик Нощувки Габрово Нощувки сред природата

Сигурно се чудите защо нощувката при нас е незабравима. Освен, че можете да научите много нови и интересни неща за миналото и бита на българите, можете да релаксирате сред природата на приятна разходка в околността. Ние от Боженски чифлик ще се погрижим за вашето неповторимо изживяване, което ще остави трайни приятни спомени в съзнанието ви. Организираме много забавления сред природата, ще ви гостим с традиционна, домашна българска храна. Позволете си едно незабравимо изживяване далеч от шума на големия град. Отдайте се на уюта и спокойствието на Балкана. Релаксирайте в уютното в зелена къща СтаротоШколо. Освен за почивката ви, ние ще се погрижим за приятния ви престои с любими гозби от нашата механа. Всичко е прясно сготвено с продукти, произведени от нас. Погалете небцето си с качествена българска храна, която ще ви върне в кухнята на баба и нейните чудни гозби. Подарете си едно нестандартно преживяване, далеч от забързаното ежедневие, но близо до природата и тишината, защото това е безценно.